Torna el Sitges Tapa a Tapa amb més oferta gastronòmica i presència 2.0

Del 3 al 12 de maig se celebra una nova edició del Sitges Tapa a Tapa amb més establiments participants que altres anys. Una de les novetats aquest any, és la incorporació d’una App especial que estarà disponible tant per iphone com android.

25 establiments participaran enguany en la tercera edició del Sitges Tapa a Tapa, cinc més que l’any passat. L’activitat pensada des dels propis establiments sitgetans associats al Gremi d’Hostaleria per a promoure l’oferta de tapes i aperitius del municipi compta, un any més, amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Sitges i Estrella Damm. Així durant 10 dies es podrà gaudir d’una tapa i una cervesa a Sitges per 2,40€.

Entre les novetats per aquest any destaca una major presència a les xarxes socials a través de la vinculació del Sitges Tapa a Tapa amb el web de Gastronosfera, fet que permetrà augmentar la comunicació 2.0 i fins i tot inclourà una App amb una fitxa tècnica de la ruta on es podran veure totes les fotos de les tapes i les adreces dels locals. Una iniciativa que ve precedida per un interès previ en la ruta des de molts blogs especialitzats.

Aquesta tercera edició a més presenta un acord amb l’Escola d’Hostaleria de Sitges perquè els estudiants facin pràctiques als establiments participants durant els deu dies de la ruta.

Altres canvis per aquest 2013 és que hi haurà un jurat tècnic format per un representant de l’Escola d’Hostaleria de Sitges, un representant de l’Eco de Sitges, un del Diari de Vilanova, un blogger de cuina i un personatge conegut, que decidirà quines són les 3 tapes guanyadores. Es manté però la votació popular del públic que podrà elegir la seva tapa preferida i participar al concurs que ofereix com a premi un àpat a un restaurant amb estrella Michelin o tres caps de setmana a hotels de Sitges.

Des del Gremi d’Hostaleria s’espera poder mantenir les bones xifres de l’any passat quan es van servir prop de 21mil racions i fins i tot augmentar-les.

L’Oficina d’Informació Turística, ubicada a la plaça de l’estació, repartirà fulletons amb informació del Sitges Tapa a Tapa i també es podran trobar en els propis establiments participants. Els fulletons inclouran la butlleta per participar al concurs popular.

Els establiments participants en aquesta tercera edició del Sitges Tapa a Tapa són:

 1. Alenti Sitges Hotel&Restaurant
 2. Ateneu
 3. Cafè Roy
 4. Candelaria
 5. Canyateca-Prado
 6. Eguzki
 7. El Cable
 8. Hostal Bonanza
 9. Izarra
 10. Kassoleta
 11. L’Aixeta
 12. L’Incidència del Factor Vi
 13. La Barata
 14. La Formatgeria
 15. La Granja
 16. La Guineu
 17. La Vinyet
 18. Los Vikingos
 19. Nieuw Amsterdam
 20. Pic Nic
 21. Pinxet
 22. Pizzeria Cap de la Vila
 23. Sports Bar
 24. Taberna Guria
 25. Xampú Xampany

Noticias :2,40€